Over De Loods 16

De jeugd heeft het moeilijk in deze tijd. Ze missen het contact met leeftijdsgenoten en ervaren veel problemen op het gebied van hun studie. Een fijne werkplek thuis is immers niet vanzelfsprekend. Denk aan gezinsleden die thuis rondlopen, afleidingen of een gespannen sfeer: allemaal situaties die het studeren niet ten goede komen.

Oosterhoutse ondernemer Ron Offenbach slaat samen met de gemeente en enthousiaste, Oosterhoutse bedrijven de handen ineen voor onze jeugd. Samen zetten we ons in, om leerlingen en studenten van 15 tot circa 23 jaar een stoere, maar vooral fijne en rustige werkplek te geven. Een van de hallen van de oude Galvanitas fabriek is getransformeerd tot een gave, industriële leer/werkplek. Met een robuuste look en moderne inrichting hebben we de hal aan de hand van zeecontainers een prachtige invulling gegeven.

Maar we zijn er nog niet. We hebben een budget nodig om alles draaiende te houden. De leerlingen en studenten hebben voorzieningen nodig om optimaal te kunnen werken. Hier is een budget voor nodig en daar kun jij je laten gelden. Draag je steentje bij en help mee!

Steun ons

Waar we trots op zijn

65+
Oosterhoutse helden

hebben meegewerkt aan de realisatie van dit unieke concept.

800+
Vierkante meter

oppervlakte aan ruimte waar studenten en leerlingen gebruik van kunnen maken.

60+
Werkplekken

voorzien van stroom, WiFi en licht, waar de jeugd kan leren en studeren, overleggen en vergaderen en anderen kunnen ontmoeten.