Reserveren

Om de Oosterhoutse jeugd een fijne en rustige werkplek te bieden, is een van de hallen van de oude Galvanitas fabriek getransformeerd tot een gave, industriële leer/werkplek. Hier kunnen leerlingen en studenten van 15 tot circa 23 jaar werken aan hun schoolopdrachten en leeftijdsgenoten ontmoeten. De Loods16 is elke maandag tot en met vrijdag open van 13:30 uur tot 18:00 uur.  

Wil jij gebruikmaken van een van de werkplekken? Scrol verder om te zien wat De Loods 16 jou kan bieden! Reserveer vervolgens via de onderstaande knop jouw tijdsblok van 1.5 uur. Let op, je mag meerdere tijdsblokken achter elkaar reserveren.

A: Loungeruimte

De container vooraan in de hal is ingericht als loungeplek. Hier kun je gebruik van maken als je met je studiegenoten wilt brainstormen, bijpraten of gezamenlijk aan een opdracht wilt werken. Deze groepsruimte is voor één groep van maximaal 6 personen beschikbaar. Eén persoon kan reserveren voor de gehele groep.

Reserveren

B: 'Stilte' plek

Wil jij je optimaal kunnen concentreren op je schoolwerk zonder al te veel afleidingen? Er staan zes containers voor je klaar met maar liefst vier werkplekken per container, waar je in stilte aan de slag kunt. Dit is een individuele werkplek.

Reserveren

C: Vergaderruimte

De Loods 16 biedt naast werkplekken ook een container waar je met een groepje van maximaal zes kunt vergaderen aan een lange tafel. In deze ruimte kunnen jullie je helemaal uitleven en de meest creatieve ideeën en gedachtespinsels met elkaar delen. Eén persoon kan de reservering maken voor de gehele groep.

Reserveren

D: Werkplek

Naast de plekken in de containers, hebben we achterin ook een aantal vrije werkplekken waar je rustig kunt werken. De rest van de ruimte staat tot je beschikking om even te hangen, je favoriete magazine te lezen, koffie te drinken, of gewoon even lekker weg te dromen bij je lievelingsmuziek. Dit is een individuele werkplek.

Reserveren
Bekijk